1 februari 2019

Fase 2 nu in verkoop!

Het is zover!

De verkoop van fase 2 is gestart! 13 luxe, in jaren ‘30 stijl ontworpen, eengezinswoningen aan de Burgemeester de Josselin de Jonglaan in Overschie. U kunt zich hier inschrijven en uw voorkeurswoningen doorgeven. Let op: de inschrijftermijn eindigt op donderdag 14 februari om 12.00 uur.

De 31 koopwoningen in fase 1 waren in een mum van tijd uitverkocht en zijn deze zomer opgeleverd. In fase 2 komen, nog slechts 13 ruime woningen te koop. De vanaf verkoopprijs is € 399.500,- VON. Dit is uw laatste kans om in deze prachtige nieuwe buurt te gaan wonen, met alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand, en op slechts een kwartiertje fietsen van Rotterdam centrum.

Klassiek en karakteristiek
De woningen kenmerken zich door klassiek kleur- en materiaalgebruik: roodbruine bakstenen, antracietgrijze dakpannen en witte kozijnen. Fraaie detailleringen in het metselwerk, luifels boven de voordeuren en brede overstekken, maken deze woningen echt een plaatje om te zien.

Ruim en compleet
De woningen hebben een oppervlak vanaf 136 m² en zijn voorzien van vloerverwarming in alle woonvertrekken en een compleet en luxe sanitair- en tegelwerkpakket. Met de waardecheque kiest u uw eigen keuken bij Asto Keukens. De kavels zijn tenminste 170 m² tot ruim 300 m² groot, waarbij de achtertuinen vanaf 15 meter diep zijn.

Prachtige brochure
Bij de makelaars ligt vanaf heden een prachtige brochure voor u klaar met alle informatie over de buurt, de verschillende woningtypen en de afwerking van de woningen. Ook kunnen zij u informeren over de diverse uitbreiding- en indelingsopties. Zij kijken uit naar uw komst. Wilt u de brochure nu al bekijken? Download de digitale brochure dan hier.

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten