Uitverkocht 13 luxe koopwoningen

De nieuwe entree van Overschie

De nieuwe buurt is ruim en luchtig opgezet, in de typische tuindorp sfeer. De woningen verschillen van elkaar maar er is toch eenheid in. Het ontwerp sluit mooi aan op wat er al is gebouwd aan de overzijde van de Burgemeester de Josselin de Jonglaan. Zo vormt de entree van Overschie een symmetrisch geheel.

Klassiek en karakteristiek

De indeling van de woningen aan de Burgemeester Wijnaendtslaan en de Burgemeester de Josselin de Jonglaan is veelal hetzelfde, maar de buitenkant is anders. De entrees zijn losgehaald van elkaar om zoveel mogelijk individualiteit te creëren. Of de huizen zijn juist gespiegeld en de schoorstenen gekoppeld. Het kleurgebruik is klassiek: roodbruine stenen, antraciete dakpannen en witte kozijnen. Fraaie detailleringen in het metselwerk, luifels boven de voordeuren en brede overstekken zorgen voor een prachtig straatbeeld.

Laatste fase Thuis in Overschie

Deelplan Josselin de Jonglaan bestaat in totaal uit 44 koopwoningen, gelegen tussen de Burgemeester de Josselin de Jonglaan en de Burgemeester Wijnaendtslaan. Het karakteristieke, jaren ’30 stijl buurtje maakt deel uit van nieuwbouwproject Thuis in Overschie en vormt het sluitstuk van de metamorfose die de zuidkant van Overschie afgelopen jaren heeft ondergaan. De 31 koopwoningen in fase 1 zijn in de zomer van 2018 opgeleverd. In fase 2 komen nog eens 13 ruime woningen te koop in dezelfde stijl als fase 1. De verkoop start binnenkort. Het is jouw laatste kans om in deze prachtige, nieuwe wijk op steenworp afstand van centrum Rotterdam te wonen. Op de hoogte blijven? Meld je hier aan voor de digitale nieuwsbrief.

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten