Uitverkocht 13 luxe koopwoningen

Ruime woningen met voor- en achtertuin

In de J. de Jonglaan fase 2 komen in totaal 13 woningen te koop. Er is keuze uit 11 ruime eengezinswoningen en 2 twee-onder-een-kapwoningen. De woonoppervlakten variëren van circa 136 tot 145 m2. Alle woningen hebben een voortuin met haag en een diepe achtertuin met houten berging en achterom. Er is voldoende, gratis parkeergelegenheid in de straat. De hoekwoningen gelegen aan de Burgemeester Wijnaendtslaan hebben twee privé-parkeerplaatsen op eigen terrein. Op de begane grond geniet je van het comfort van standaard vloerverwarming. En op de daken liggen zonnepanelen.

11 eengezinswoningen

De eengezinswoningen hebben een beukmaat van circa 5,7 meter en zijn 9,3 of 9,7 meter diep. Wil je meer ruimte? Kies dan voor een uitbouw van 1,2 of 2,4 meter aan de achterzijde. Via een dichte trap bereik je de eerste verdieping, met 3 slaapkamers en een badkamer. Op de zolder is een afgesloten technische ruimte met opstelplaats voor wasmachine en droger. Verder is deze ruimte vrij indeelbaar. Met een dakkapel en dakramen creëer je hier nog één of twee kamers.

2 twee-onder-een-kapwoningen

Aan de burgemeester Wijnaendtslaan komen 2 twee-onder-een-kapwoningen te koop. In de basis bieden deze woningen 136 m2 woonoppervlakte. Met een uitbouw van 1,2 of 2,4 meter creëer je meer leefruimte op de begane grond. De ramen in de zijgevel zorgen voor veel lichtinval. De woningen liggen op ruime kavels van circa 300 of 325 m2 met de achtertuin op het zuidwesten. Er zijn 3 slaapkamers op de eerste verdieping. Met een dakkapel en dakramen kun je op zolder nog meer kamers maken.

Ligging woningtypen

Bwnr. Woningtype Status Prijs Perceelopp. Woonopp.

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten